איזה אור זה? LUMIDARKNESS? :O
בכל מקרה מזל טוב
ומה יעזור אשכול ספאם? גם ככה מספימים חופשי חחחח
איזה אור זה? LUMIDARKNESS? :O
בכל מקרה מזל טוב
ומה יעזור אשכול ספאם? גם ככה מספימים חופשי חחחח
חשבתי על זה, ואני נגד אשכול ספאם בסופו של דבר. אין מצב שזה לא ידרדר לקללות. ובכל מקרה, ספאם הוא לא דבר כללי במיוחד. לפתוח עץ מלא בספאם סתם יחזיר את הפורום לימים שכל הזמן היו מקללים. אני לא רואה סיבה שדניאל אינרט אביב שגב ואני נשב ונחלק אזהרות כל הזמן. עצם הרעיון של האזהרות הוא שלא יתנו אותם, כי אנשים לא ירצו לקבל אזהרות.לפי דעתי זה יכניס בלאגן. והעץ יהפוך לעץ קללות. אם מישהו מסוגל לתאר לי מצב הגיוני ולא היפותטי שלעץ יהיה שימוש אחר מלקלל אחד את השני, אני אשמח מאוד.
יש לזה יתרונות וחסרונות, החסרונות הוא שיקללו אבל לא בטוח שהמון, ומקסימום אם ילד אחד יעשה שם בלאגן אפשר להזהיר ולהרחיק בסופו של דבר.
זה יעזור להוציא עצבים בלי ספאם שגורר אותך לאזהרות בלי סוף וכו'..
זה מה שאני חושב, אני יודע שקשה להשתלט על זה אבל לכל דבר יש יתרונות וחסרונות וכך גם לאשכול ספאם, אני חושב שצריך לפחות לעשות אחד לתקופת נסיון של כמה ימים-שבוע ונראה איך הולך, אם זה יתחיל להגזים אפשר פשוט לנעול ולשכוח מהאשכול.
עקרונית, אין לי בעיה עם האשכול.הקטע הוא שאני לא רואה שיהיה בו שום דבר חוץ מקללות? הספאם שאנשים עושים קשור באופן ישיר לעץ שבו הם כותבים. לפי דעתי עץ ספאם לא ישיג כלום.
תאמין או לא יש מלא ילדים שתלויים באשכול ספאם, אני יכול להגיד את זה כי בערך 10 פרשו כשהורידו את האשכול ספאם בפורום הראשי של אקסטליה ושהחזירו אותו כולם חזרו, זה סתם אשכול לדיבורים צחוקים ולהוציא את כל הספאם וכו', אני יודע שיהיה שם קללות אבל אני לא יודע באיזה כמות, בגלל זה אני רוצה תקופת נסיון, זה לא יזיק, ונראה לי שרוב הפורום יהנה מזה..
אני מוכן להשגיח שלא יהיו שם קללות, פשוט תכתבו מראש שמי שמקלל שם מקבל אזהרה בפעם הראשונה ובפעם השנייה הוא כבר מורחק, זה נראה לי יעצור אותם באיזושהיא צורה מלקלל שם חופשי..
בוא נעזוב את נושא הקללות. אתה מסוגל לחשוב על נושא שיחה לאשכול בלי נושא?