PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה בעייה חדשה התגלתה לי...



xSnoke
04/04/12, 12:22
אני לא יודע העכשיו מה קרה אני עובד על השרת וגמרתי הכול כבר ...
רק בעייה אחת האחרונה שאני לא מצליח.....אני מצפה לגמור אותו כבר היום עם עזרתכם...
העלתיי את התמונה לSiz :
http://www.siz.co.il/my/z1hnjjodxkym.jpg

בבקשה תעזרו לי :( ........

ofekmaslaty
04/04/12, 12:26
תראה לי מה רשום לך בDB.PROPRTIES בתקייה של הריפאק/סורס.
זה רושם שלא מילאתה את הפרטים טוב, אם עשיתה סיסמא אתה צריך לרשום את זה בDB.PROPRTIES, אם לא עשיתה ורשום סיסמא, תמחק אותה.

xSnoke
04/04/12, 12:31
אחי אני גם בטוח שזה בזה כי אני לא יודע איך לערוך את זה ...
אתה יכול לערוך לי?
הקישור לתמונה- http://www.siz.co.il/my/mxn0eqze5j2222y.jpg (http://www.siz.co.il/my/mxn0eqze5j2y.jpg)

ofekmaslaty
04/04/12, 12:34
עשיתה סיסמא בMYSQL? אם כן תרשום אותה איפה שרשום Password.

xSnoke
04/04/12, 12:35
איך עושים סיסמא ?!?
לא כתוב בSql משהו על זה...או שאני לא רואה את זה

ofekmaslaty
04/04/12, 12:41
איך עושים סיסמא ?!?
לא כתוב בSql משהו על זה...או שאני לא רואה את זה

שאתה מתחבר לMySQL בשביל להיכנס אתה צריך לרשום סיסמא כדאי להיכנס או רק ללחוץ (לא זוכר מה רשום שם אז נניח שזה OK) ?

xSnoke
04/04/12, 12:47
אני פשוט מילאתי את זה
stored Connetction
port 8484
serverhost-localhsot
username-root
password-
Deaflut schema

ofekmaslaty
04/04/12, 12:49
אני פשוט מילאתי את זה
stored Connetction
port 8484
serverhost-localhsot
username-root
password-
Deaflut schema

לא הבנתי מה עשיתה כאן, אבל אתה ניכנס עם סיסמא לMYSQL???

xSnoke
04/04/12, 13:02
לא בלי סיסמא

אחי ערכתי את הקובץ db ועכשיו נהיה לי משהו אחר - אופק תעזור לי בבקשהההההההה

http://www.siz.co.il/my/ntn4hynzlivz.jpg

Patrick
04/04/12, 13:20
אופק זה לא קשור אני עזרתי לאנשים (2 אנשים בבעיה הזאת) אבל שחכתי איך פותרים אותה חחח

(אני מבין +מתכנת בשרתים)

xSnoke
04/04/12, 13:22
skrillex אתה יכול לעזורר לי ?!? בבקשה תיזכר..

Patrick
04/04/12, 13:23
לא אחי מיצטער סליחה אני לא זוכר

ofekmaslaty
04/04/12, 13:26
אופק זה לא קשור אני עזרתי לאנשים (2 אנשים בבעיה הזאת) אבל שחכתי איך פותרים אותה חחח

(אני מבין +מתכנת בשרתים)

איזה לא קשור אחי אני שם אותך בתכנות שרתים פרטיים, אתה בלחץ יודע לקמפל.
חוץ מזה אני עוזר לו בפרטי אז חלאס לשחק אותה :)

TheKiller
05/04/12, 09:26
נסה לשנות את האייפי שכתוב לlocalhost ותבדוק שהשם של הסצ'מה הוא v97

xSnoke
05/04/12, 09:44
אחי זה עובד לי כרגע...תודה לכל העוזרים...
הייתי צריך פשוט למחוק את השרתים האחרים מהתייקיה של Nexon...
בקיצר תודה =)