PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה Failed to install application



MaxXx
22/01/12, 14:33
שלום,אני יודע שArcaneMS לא שייך לפורום אבל אין לי מקום אחר לפנות אליו אז בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי תודה.
כל פעם שאני פותח את ArcaneMS.exe מופיעים לי כמה חלונות שחורים ( cmd ) ואז אחרי בערך 5 חלונות מופיע לי שגיעה :

Failed to install the application. Please make sure you run this as
administrator.

עכשיו אני עשיתי הכל !בהתחלה היו לי שגיעות בקבצי ה cmd ובגלל זה הייתי צריך לשנות את השם של התקייה של ה User. (ותאמינו זה כמאט בלתי אפשרי לשנות את שם התקייה בלי להכין אחד חדש.)
ואז חרשתי על כל האינטרנט בשביל למצוא פתרון לבעייה הזאת.

הנה כמה תמונות : http://img835.imageshack.us/img835/9490/picnx.png (http://imageshack.us/photo/my-images/835/picnx.png/)http://img717.imageshack.us/img717/8494/pic2te.png (http://imageshack.us/photo/my-images/717/pic2te.png/)
חוץ מיזה המערכת הפעלה שלי היא :

Windows 7 Home Premiun 64 bit
והיא ברוסית כמו שאתם רואים בתמונות.

אז איך אפשר לפתור את הבעיה ?

SmexyZakum
22/01/12, 14:52
בעיה ראשונה !
אל תפתח מלא פעמיים את הcmd פשוט תחכה עד שזה יגמור
בעיה שניה !
תפעיל את המשחק בתור adminstor ! עם תצטרך מדריך לזה אני יכין
עכשיו בפעם הבא תפתח אשכול בשרתים פרטים \ תמיכה טכנית שיש בשרתים פרטים !

gregory
22/01/12, 15:07
תמחק את כל הlb ותתקין שיהיה כתוב באנגלית ותסמן פרוטוקול 4

SmexyZakum
22/01/12, 15:22
תמחק את כל הlb ותתקין שיהיה כתוב באנגלית ותסמן פרוטוקול 4
זה לא משנה רוסית או אנגלית ...

gregory
22/01/12, 15:26
זה לא משנה רוסית או אנגלית ...

האמת כן

לי זה אותו דבר רק אצלי זה אולטיימיט xd

ועכשיו זה לא פועל בגלל הlb שהוא ברוסית אז יש רשת לא קשורה

MaxXx
22/01/12, 18:46
אתה רציני ??
אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין windows 7 באנגלית ??

SmexyZakum
22/01/12, 18:49
מה פתאום לפרמט אתה יכול לשנות את זה בהגדרות של המחשב..

MaxXx
22/01/12, 18:59
פירוט מאוד יעזור תודה.