PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה בבאט בהתחלה (ארקיין מס)



isAk
04/01/12, 17:34
אני נכנס וזה עושה לי את השגיאה בבאט :
http://www.icydier.co.il/images/imported/2012/01/27.jpg (http://www.siz.co.il/)

אחרי שזה פותח לי אותו כמה וכמה פעמים זה פותח לי את החלון הזה :
http://www.icydier.co.il/images/imported/2012/01/28.jpg (http://www.siz.co.il/)

והפעלתי את זה כמנהל ...

מישהו ? (:

anton659
04/01/12, 17:41
Uninstall the game and install again then you have to become a administrator

isAk
04/01/12, 17:42
Uninstall GMS ? or Arcane?

gregory
04/01/12, 18:04
אחי

זה עבוד

אם זה אומר שלא הרצתה כמנהל ואז הרצתה ועדיין אותו דבר


כלום לא יעזור 0.0

עמית כלף
05/01/12, 13:09
איזה מעצבן זה גם לי קורה!