PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדריך איך להשיג vip weapons בarcan ms v104



toko214
27/12/11, 08:01
1.צריכים להיות זה רמה 30 +
2.לכתוב את הפקודה @npc
3.להיכנס לgo somewhere
4.להיכנס לmonster maps
5.ללכת למפה האחת לפני האחרונה
6.להיכנס לפורטל החי ימני וזה ישאל אותכם לאיזה רמה של פיקוי אתם רוצים ללכת זה לפי רמות

הערה: זה רק לarcane ms v104

◕‿‿◕
27/12/11, 08:07
אחי תודה רבה אני ישתמש בזה שיעבוד לי המשחק...
אבל אתה יכול להוסיף תמונות שזה יוצא ולכתוב כמה זמן לוקח לזה ליפול
מהר/לאט

Tal
27/12/11, 08:11
ווווווווווואי איך באלי לשחק.......
הwindows xp הזה דפק אותי כנראה שזה עובד רק ל7
תודה רבה..

◕‿‿◕
27/12/11, 08:17
ווווווווווואי איך באלי לשחק.......
הwindows xp הזה דפק אותי כנראה שזה עובד רק ל7
תודה רבה..
כן איזה באסה שלא עובד לwindows xp וגם זה דפק לי את גלובאל ואקסטליה :(
ולנושא
לאיזה רמות יש את הפיקיו???

gregory
27/12/11, 08:45
0.0

באמת??


ניבבב


תעזור לי

הקובץ שנתתה לי כיבה לי את המחשב.0.0

SmexyZakum
27/12/11, 08:54
כן איזה באסה שלא עובד לwindows xp וגם זה דפק לי את גלובאל ואקסטליה :(
ולנושא
לאיזה רמות יש את הפיקיו???

לא דפק לך שום דבר אתה צריך להסיר LOOPBACK כך מדריך (http://www.icydier.co.il/showthread.php/3695-הוספת-Loopback-Adapter-והסרתו)

אנשים אתם יודעים אפשר לשמור את כל הדברים להוריד WIN 7 זה לא בעיה (הם עשו את זה ככה בגלל שרוב האנשים הם בWIN 7 ואם הם היו עושים בXP זה היה דופק להם הכל!

לנושא מדריך טוב חסכתה לי הרבה זמן!! מלך מילה!

◕‿‿◕
27/12/11, 09:01
לא דפק לך שום דבר אתה צריך להסיר loopback כך מדריך (http://www.icydier.co.il/showthread.php/3695-הוספת-loopback-adapter-והסרתו)

אנשים אתם יודעים אפשר לשמור את כל הדברים להוריד win 7 זה לא בעיה (הם עשו את זה ככה בגלל שרוב האנשים הם בwin 7 ואם הם היו עושים בxp זה היה דופק להם הכל!

לנושא מדריך טוב חסכתה לי הרבה זמן!! מלך מילה!
אחי תקשיב המדריך זה לווינדוס 7 שלי xp !!!!!!

SmexyZakum
27/12/11, 09:03
זה כמעט אותו הדבר בxp!!!

◕‿‿◕
27/12/11, 09:07
זה כמעט אותו הדבר בxp!!!
תקשיב אחי אין לי את החיפוש שיש בהתחלה

gregory
27/12/11, 09:14
הסרתי את הlb וזה אומר שלא הרצתי כמנהל

שאל את ניב ויאיר

הם ניסו גם דרך תוכנה

ולא הצליחו

Yair
27/12/11, 09:17
ווווווווווואי איך באלי לשחק.......
הwindows xp הזה דפק אותי כנראה שזה עובד רק ל7
תודה רבה..

מה יש לכם? זה עובד גם לXP... הוכחה (http://crypticsea.net/arcane/?page=download):
http://www.icydier.co.il/images/imported/2011/12/318.jpg (http://www.siz.co.il/)



כן איזה באסה שלא עובד לwindows xp וגם זה דפק לי את גלובאל ואקסטליה :(
ולנושא
לאיזה רמות יש את הפיקיו???

כפי שהוא ציין - לרמות 30+.


לנושא:
תודה רבה!! עליתי מזה 7 רמות בלי להתאמך והשגתי Axe לדימון סלייר אבל זה לא ממש עזר לי כי יש לי נשק יותר טוב אבל אני מחפש נשקים לדימון סלייר וגם עולה רמות, תודה.

gregory
27/12/11, 09:21
מה יש לכם? זה עובד גם לXP... הוכחה (http://crypticsea.net/arcane/?page=download):
http://www.icydier.co.il/images/imported/2011/12/318.jpg (http://www.siz.co.il/)




כפי שהוא ציין - לרמות 30+.


לנושא:
תודה רבה!! עליתי מזה 7 רמות בלי להתאמך והשגתי Axe לדימון סלייר אבל זה לא ממש עזר לי כי יש לי נשק יותר טוב אבל אני מחפש נשקים לדימון סלייר וגם עולה רמות, תודה.



מה איתי?0.0

למה זה אומר שלא הרצתי כמנהל אפילו שהרצתי?

toko214
27/12/11, 11:59
זה לא לוקח זמן יש בוס בסוף שיוצא ממנו
עריכה: לאילו שיש להם את הerror :e אז הם צריכים לעשות מקש ימני על הקליינט אז תאימות ואז לסמן וי בריבוע ולחפש windows xp (service pack 2) o
אם מישהו יביא לי תוכנה שמקטינה את הגודל של הסירטון אני יראה איך לעשות את הpq

Tal
27/12/11, 17:28
זה לא לוקח זמן יש בוס בסוף שיוצא ממנו
עריכה: לאילו שיש להם את הerror :e אז הם צריכים לעשות מקש ימני על הקליינט אז תאימות ואז לסמן וי בריבוע ולחפש windows xp (service pack 2) o
אם מישהו יביא לי תוכנה שמקטינה את הגודל של הסירטון אני יראה איך לעשות את הpq
לעעע במת אבל לי אין sp2 ושאני מנסה להתקין זה עושה לי שגיאה!!!
עריכה: ואגב יאיר שכחתי שהם העתיקו את הטבלה מבלובאל O_ם הייתי מצפה שתשים לב

toko214
27/12/11, 17:51
לעעע במת אבל לי אין sp2 ושאני מנסה להתקין זה עושה לי שגיאה!!!
עריכה: ואגב יאיר שכחתי שהם העתיקו את הטבלה מבלובאל O_ם הייתי מצפה שתשים לב
איזה שגיאה? תעלה תמונה.

Monkey D. Luffy
27/12/11, 17:51
לעעע במת אבל לי אין sp2 ושאני מנסה להתקין זה עושה לי שגיאה!!!
עריכה: ואגב יאיר שכחתי שהם העתיקו את הטבלה מבלובאל O_ם הייתי מצפה שתשים לב
+1
גם לי אין ואם אני לא מסמן כלום זה פשוט נכנס לגלובאל

Tal
27/12/11, 17:54
אהה עכשיו הבנתי מה השגיאה.....
זה אומר לי שיש לי גרסא יותר גבוהה אז אני לא אצטרך..
לי יש 5 ואני ניסיתי עליו ולא עובדדדדדד ואי..
וtoko תוסיף אותי ל: Taltsr

◕‿‿◕
27/12/11, 18:08
אהה עכשיו הבנתי מה השגיאה.....
זה אומר לי שיש לי גרסא יותר גבוהה אז אני לא אצטרך..
לי יש 5 ואני ניסיתי עליו ולא עובדדדדדד ואי..
וtoko תוסיף אותי ל: Taltsr
בדיוק ככה יש לי מישהו יכול לעזור לי איך שהוא?

gregory
27/12/11, 18:37
לי אף אחד לא יכול לעזור?

Tal
27/12/11, 18:45
גרגורי יש לך win7?

gregory
27/12/11, 18:47
כע י'גאון אחד0.0

Win 7 Ultimte או איך שלא כותבים


64 BIT

toko214
27/12/11, 18:59
כרגע אני לא יכול לעזור כי הם שידרגו את הפורום שלהם ובו את את אשכול הבעיות מצטער אני יעדכן מתי שיהיה
עריכה: סליחה טעות שלי הנה:http://crypticsea.net/forum/showthread.php?71-ArcaneMS-Problems-FIXING
אבל ניראלי צריכים להירשם

gregory
27/12/11, 19:03
הפורום חזר י'גאון
http://crypticsea.net/forum/showthread.php?210-cannot-login&p=1130#post1130

toko214
27/12/11, 19:07
אני יודע
אני דביל

SmexyZakum
27/12/11, 19:13
דודו מה קרה תעלה רמות כל הפורום עוקף אותך ואתה הראשון שמשחק בפורום!

gregory
27/12/11, 19:26
נו מישהו יכול לעזור לי??????????????????

ofekbarking
29/12/11, 14:34
אחי תודה רבה אני ישתמש בזה שיעבוד לי המשחק...
אבל אתה יכול להוסיף תמונות שזה יוצא ולכתוב כמה זמן לוקח לזה ליפול
מהר/לאט

snir אחי עכשיו טל הצליח הוא אמר לי איך עם אתה רוצה שאני יעזור לך ה שלי זה: ofekbarnoy