PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדריך|לכל אלה ש-AuraSea לא עובד להם *מושקע!!*



WereWolf
29/06/11, 20:47
שלום לכולם!
אז ככה....ראיתי שיש הרבה אנשים עם בעיות ב-AuraSea.
אז חשבתי לעשות מדריך קצר על תיקון הבעיות.



עכשיו לא משנה איזה ווינדוס אתם תעשו כך:

ווידוס 7/וויסטה:
לחצו על AuraSea והפעל כמנהל.

http://www.icydier.co.il/ (http://www.israup.net)



ווינדוס XP פשוט לחצו על AuraSea.

לחצו מקש ימיני על האייקון של AuraSea שנפתח לכם למטה:

ולחצו Settings:

http://www.israup.net/images/5c0f65256308563bb6c912ba02b73852.jpg (http://www.israup.net)



תלכו לתיקיית מייפל של –MapleSea ותלחצו על – MapleStory.exe .













למי שיש ווינדוס 7/וויסטה שימשיך לקרוא, למי שיש ווינדוס xp שירד טיפה.

ווינדוס7/וויסטה:

תורידו NetWare 4:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=17851

עכשיו אחרי שהורדתם

לחצו על האייקון של aurasea ותעשו הפעל כמנהל:

http://www.icydier.co.il/ (http://www.israup.net)



וייפתח לכם סמל בתחתית המסך:

http://www.israup.net/images/76c31f895a46d52a70d8534ea30bbd23.jpg (http://www.israup.net)


לחצו Lunch AuraSea:

http://www.israup.net/images/8346b293d647c401b33becf1d3b933ad.jpg (http://www.israup.net)

הפעל תוכנית:

http://www.israup.net/images/64eeea3a3501ee3a99ae9293111e534a.jpg (http://www.israup.net)


ותחכו שמייפל יעלה.

בחרו אחד מהעולמות(לא משנה איזה):

http://www.israup.net/images/5cb3761b593de873814b34371635941a.jpg (http://www.israup.net)


כנסו למשתמש שלכם:

http://www.israup.net/images/1aa5ea7cbb3e0cd3a12199d871499de3.jpg (http://www.israup.net)



בחרו עולם לשחק בו(השחקן יישאר בעולם הזה).


עכשיו אחרי שלחצתם על השחקן פעמיים כדי להכנס אליו, נפתח לכם חלון:

http://www.israup.net/images/7e68f5cba2600ab4570863f57eb2332b.jpg (http://www.israup.net)


אם תלחצו YES זה ייפתח לכם את החלון של ה-Pic Code כמו במייפל, זאת אומרת שיהיו לכם שתי סיסמאות וכל פעם שתרצו להכנס אתם תצטרכו לעשות את ה-Pid Code שוב.

http://www.israup.net/images/668c40c074ed1a4e40c0b26fc04f658c.jpg (http://www.israup.net)



אם תלחצו NO תהיה לכם רק סיסמא התחלתית.

ועכשיו אפשר להתחיל לשחק :).


למי שעדיין יש בעיות, אל תדאגו:

א)תעשו לופ באק לפי המדריך הבא:

1)לחצו התחל

http://www.israup.net/images/7922b3ec683001029ac0f5e8611923cc.jpg (http://www.israup.net)


-תחפשו CMD ותפעילו כמנהל-

http://www.israup.net/images/ddcf0411fb05d3a418817ca64a534538.jpg (http://www.israup.net)


2)תרשמו hdwwiz.exe ותלחצו אנטר.

http://www.israup.net/images/4b1f3fff434767156b85fcd3cf3428bd.jpg (http://www.israup.net)


ייפתח לכם חלון כזה:

http://www.israup.net/images/b4149007fd6abf76da548c3eb503ced0.jpg (http://www.israup.net)

לחצו על הבא-
סמנו את האפשרות השנייה(מתקדם):

http://www.israup.net/images/750ea06311697b53a34450e98e8168de.jpg (http://www.israup.net)


ולחצו הבא:

http://www.israup.net/images/65dc320e3d7f6b77f6eac0e526df43c2.jpg (http://www.israup.net)

סמנו מתאמי רשת, ולחצו הבא:

http://www.israup.net/images/5f750bfe857f25c99e22d3d4a28400c5.jpg (http://www.israup.net)



חכו שהחלון יעלה במלואו(זה ייראה כך):

http://www.icydier.co.il/ (http://www.israup.net)



ביצרן לחצו Microsoft:

http://www.icydier.co.il/ (http://www.israup.net)

ובמתאם רשת לחצו Microsoft Loopback Adapter:

http://www.israup.net/images/d4be0a0b2c1eeb1e615aa02d38e600dd.jpg (http://www.israup.net)




ולחצו הבא:

ייפתח לכם חלון כזה:
http://www.israup.net/images/b04767defd62a4d7ea7600ab45b4bba9.jpg (http://www.israup.net)




לחצו שוב פעם הבא:
http://www.israup.net/images/3164cf5b79e110c026e7672416880528.jpg (http://www.israup.net)



זה יתקין..

לחצו סיום:

http://www.israup.net/images/063fa028e407f70305d4db84482e5a5f.jpg (http://www.israup.net)



עכשיו, לכו ללוח בקרה:

http://www.israup.net/images/09cd05b61ead675914bbfb2fdd299b2d.jpg (http://www.israup.net)


לחצו הצג את מצב הרשת והמשימות:

http://www.israup.net/images/a4cabe7d0314fb8b17ede3a84dbb734a.jpg (http://www.israup.net)



לחצו שנה הגדרות מתאם:

http://www.israup.net/images/4a26a3d05edce09fadaf71dffd1271b5.jpg (http://www.israup.net)



לחצו על איפה שאתם רואים Microsoft Loopback Adapter:

http://www.israup.net/images/a7420e125146b8bad6e3e8425a21d6b3.jpg (http://www.israup.net)



ולחצו על מאפיינים:

http://www.israup.net/images/9a8e09b2fef16e4e686c494de975d5c2.jpg (http://www.israup.net)



לחצו על Internrt Protocol Version 4(TCP/IPv4) ולחצו על מאפיינים:

http://www.israup.net/images/95d6f6d5411af97a26ef9bbe146eedb9.jpg (http://www.israup.net)



לחצו על השתמש בכתובת IP הבאה:

ותמלאו את הפרטים כך:

http://www.israup.net/images/5457f8e247d5cfbfdb7a85aecdd2c15c.jpg (http://www.israup.net)

בכתובת IP רשמו: 203.116.196.8.
ובמסכת רשת משנה רשמו: 255.255.255.0.

ולחצו אישור.

עכשיו כנסו למשחק לפי השלבים למעלה.



















לווינדוס XP:

תורידו את ה- NetWare 3.5:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=22

ותעשו את כל השלבים לכניסת המשחק כמו של ווינדוס 7/וויסטה אבל בלי הפעל כמנהל.


עכשיו בעניין הלופ באק קחו את המדריך הזה:
http://support.microsoft.com/kb/839013
זה מדריך בעברית ללא תמונות.


וזה מדריך באנגלית עם תמונות:
http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/install-microsoft-loopback-adapter-windows-xp.html



עכשיו כדי להכניס את כתובת ה-IP כמו שעשינו בווינדוס 7/וויסטה צריך להכנס ככה:

לוח בקרה-חיבורי רשת-תחפשו Loopback Adapter ותעשו כמו שלמעלה.




























אם זה עדיין לא עובד ועושה את הבעיה הזאת:

http://www.israup.net/images/d2a43112b33bc31c3676021ebf2b3465.jpg (http://www.israup.net)

כנסו ל-MapleSea האמיתי, לחצו על אחד שני העולמות או אחד מהם עד שזה ייצא לכם מהמשחק,
תתקינו את הפאטצ', כנסו ל-AuraSea ותוכל לשחק בטוח.

למי שזה עושה בעיות עם הפאטצ' שיוריד את זה:

http://www.israup.net/images/00025caddac02a1e1095f639cc837721.jpg (http://www.israup.net)

רדו הכי למטה עד שתראו Manual Patch v1.05.1 ~ v1.05.2.
תורידו ותחליפו את ה-MapleStory.exe הישן בזה שהורדתם.

כנסו למשחק לפי השלבים שלמעלה וזה יעבוד לכם!


הנה עוד כמה פתרונות ש-AuraSea מציעים(אני לא השתמשתי בהם):

תורידו:

http://www.megaupload.com/?d=9VRQO1DF

או

http://www.mediafire.com/?2w7697traa75hzg


עכשיו למי שזה עדיין לא עובד לו שיוריד את זה ויעשה שם את כל הפעולות(יכול להיות שייקח קצת זמן:

http://download.cnet.com/ccleaner/?tag=mncol;1


AuraSea גם אומרים שאם יש לכם תוכניות פתוחות כמו Hamachi (האמאצ'י) תסגרו אותם.


זהו!

כאן נגמר המדריך.

מקווה שעזרתי לכם!!!!

קרדיטים:

לי על כתיבת המדריך + תרגום + צילום התמונות.

לאתר IsraUp על העלאת התמונות.

לאתר AuraSea על ההורדות של NetWare ועל עוד כמה דברים.

לאתר Mifrosoft על חלק מההורדות.

לאתר MapleSea על הורדת הפאטצ'.

לאתרים שמהם תרגמתי לכם.

וסליחה לכל מי ששכחתי(אתר/אדם).

מקווה שפתרתי לכם את הבעיות.

המדריך מיועד לפורום Icydier בלבד!

הפורום הכי טוב בעולם!:www.icydier.co.il

המדריך נכתב על ידי גיל-WereWolf.

אין להעתיק!

Mano
29/06/11, 20:51
הועבר.

WereWolf
29/06/11, 20:53
צודק לא שמתי לב אחי שיש עוד פורום...
סליחה לא יחזור על עצמו שנית...

DeathSectoR
29/06/11, 21:27
תודה אחי סןף סוף אני יוכל לשחק דרך המחשב שלי

Niv
29/06/11, 21:42
תודה למרות שכבר עבד לי ופרשתי :p
יעזור לאחרים :)

WereWolf
30/06/11, 06:55
גם לי זה עבד ופרשתי.
פוללל לאגים.
בבקשה לכולם!

ExpenzZ
30/06/11, 09:15
נחמד אחי תודה

Y0utube
30/06/11, 11:29
תודה רבה אחי!!

DeathSectoR
30/06/11, 13:55
גם לי זה עבד ופרשתי.
פוללל לאגים.
בבקשה לכולם!
אין לאגים בכלל איזה חברה אתה?
אני ב 012 וזה עובד חלק בלי שום לאג 12מגה

WereWolf
30/06/11, 14:24
012 2.5 מגה
זה לא קשור לנושא....
בבקשה כולם!

ExpenzZ
30/06/11, 19:26
מזה כול הזמן אני צריך לתקן חח

WereWolf
30/06/11, 19:59
לתקן מה?