PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה שגיאה בבאטים



Elad
19/10/11, 17:20
יש לי שגיאה בבאטים הפעם אחרת והיא ממש לא מובנת
http://up353.siz.co.il/up1/0tia5jbnyzot.png (http://www.siz.co.il/)
תודה מראש לעוזרים:D

קיסינג'ר
19/10/11, 17:39
תראה, בתור אחד שפתח שרת לפני שנתיים בערך, אני זוכר שגם לי היו בעיות כאלו. הפתרון המרכזי שלי היה לחדש קבצי java, וליצור מסד נתונים מחדש.
או שתנסה להריץ כאדמין? באמת שאלו הבעיות הכי מציקות.
סה"כ הכי טוב זה לעבור על המדריך ולעשות אותו מחדש בסופר איטיות, רק ככה זה עובד פיקס ><

Elad
19/10/11, 18:01
האמתי זה לא היה מדריך
מתכנת בנה לי את זה דרך ה TeaViwer
ושנינו לא הבנו..
0_0

Rephael
20/10/11, 19:14
יש לך ראוטר ?
אם כן,
תפתח פורטים.
בכל מקרה תוריד ותתקין את כל קבצי ה-Java מחדש.

Anton_xD
20/10/11, 21:19
זה אומר שהוא לא יודע\מכיר את השרת הזה שרת ביתי
אז
הwamp server שלך לא דלוק או לא פועל טוב

Almogx3
24/10/11, 04:49
אף אחד פה לא ממש מבין אה ?
תעביר קבצי jce מחדש אתה לא העברתה נכון
ועם יש לך java7 כמו ( jdk_7... Jre7 )
אז אתה לא משנה כלום.