PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה שאלה לגבי שרתים



Petrichor
12/06/12, 19:13
אם יש לי גרסה V.111.1 של מייפל, אני יכול שיהיה לי גם מייפל וגם אקסטליה וגם ארקיין באותו מחשב?
אם כן, מישהו יכול להסביר לי בקצרה איך להוריד את ארקיין?
תודה גדולה לעוזרים!!!

VampIre
12/06/12, 19:31
בטח
וגם אם אתה עושה LOOP BACK בשביל ARCANE לא קורה כלום... אתה יכול לשחק גם בEXTALIA

Petrichor
12/06/12, 19:32
תודה דנה, אבל מה זה LOOP BACK?

VampIre
12/06/12, 19:34
http://www.icydier.co.il/showthread.php/3695-%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-Loopback-Adapter-%D7%95%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA%D7%95-Windows-Vista-7
~קרדיט לשגב~
יש לך את זה בנעוץ

Petrichor
12/06/12, 19:38
אני חייב את זה בשביל לשחק? או שזה רק מומלץ?

Tal
13/06/12, 07:04
ARCANE חייב LOOPBACK כי אם לא יודעים לנהל שרת עכשיו אם מחקתה LOOPBACK לא תוכל להחזיר אותו
אפשר להחזיר לופבאק..

Omer
13/06/12, 08:30
ARCANE חייב LOOPBACK כי אם לא יודעים לנהל שרת עכשיו אם מחקתה LOOPBACK לא תוכל להחזיר אותו
מה הקשר לא יודעים לנהל שרת?
הם רק רצו הגנה טובה כמו של GMS, חוץ מזה שיש להם עוד האק שילד משל עצמם (נגד DMG HACK ו- FMA, מביא באן אוטומטי)
אז ה כולל גם כניסה כמו של GMS וכל זה, אבל זה שווה את זה

אפשר לשים את שניהם אם לא יעבוד לך תשתמש במדריך

Omer
13/06/12, 08:42
לא שווה את זה בגלל אק שילד של GMS אף אחד לא ניכנס (כי הם מטמטמים צריך LOOPBACK בשביל ה כניסה של GMS)

ומאיפה הבאתה את זה שיש להם עוד אק שילד? HACK DMG וDUPES אני רואה חופשי במשחק
תבזבז 2 דקות בלהוסיף LOOP BACK סוף העולם:iwillkillu:
DMG HACK הם לא יכולים לגמרי לחסום כי נגיד ברמה 160 בלי חפצים אני מוריד 30K ואם אני משנה למקס דמג אני לא מקבל באן
כי יש כאלה ברמה 160 שמורידים מקס דמג, גם באקסטליה
ו- FMA מביא באן אוטומטי בארקיין ובגלובאל ובאקסטליה לא

Petrichor
13/06/12, 14:06
לא הבנתי. אם אנמי רוצה ארקיין אני חייב את הLOOP הזה?
ואם כן, זה יהרו לי את מייפל ואקסטליה?

Omer
13/06/12, 14:17
לא הבנתי. אם אנמי רוצה ארקיין אני חייב את הLOOP הזה?
ואם כן, זה יהרו לי את מייפל ואקסטליה?
לא תמיד חייב, תנסה אם זה לא יעבוד תוסיף אותו
אני מחקתי אותו בשביל לשחק אקסטליה ועכשיו אני משחק ארקיין ולא הוספתי אותו

Petrichor
13/06/12, 14:20
אז אם אני נגיד צריך אותו בשביל לשחק ארקיין, ואז אני מוריד, אני חייב למחוק אותו בשביל לשחק מייפל ואקסטליה?

עומר..
13/06/12, 14:41
אתה יכול להוריד אותו ולשחק בכל סוג מייפל.. ניראלי .. אבל אני יודע שבגלובל ובאקסטליה אתה יכול