PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה שאני עושה צבע בפוטו זה עושה לי אפור? מה הקטע



Ariel
23/05/12, 18:12
שאני עושה צבע בפוטו זה עושה לי אפור? מה הקטע (אני לא יודע איפה לשים את האשכול...)

Gokudera_Hayato
23/05/12, 18:37
בטח משהו לא טוב בהגדרות שלך, תנסה לשחק קצת עם ההגדרות אולי זה יתקן לך 0-0 ואיך אתה משתמש בצבעים?
וזה לא קשור לפורום שלי אז מועבר לפורום חתימות ולוגואים שזה לדעתי יותר מתאים אפילו שגם לשם זה לא כל כך מתאים 0-0

Maple_25
24/05/12, 08:08
גם לי זה קורה לפעמים.
תיכנס לImage-Mode-תלחץ על Grayscale וזה אמור להסתדר...

noy0
24/05/12, 10:29
אתה צריך להעביר את ההגדרות שלך לצבעים, (שחכתי את השם)
לך לללירים של הצבעים, כנראה שרק אחד יפעל- תלחץ על הראשון, זה אמור להפעיל את הכל.
(זה היה ברור לגמרי XD(

Ariel
24/05/12, 12:48
אתה צריך להעביר את ההגדרות שלך לצבעים, (שחכתי את השם)
לך לללירים של הצבעים, כנראה שרק אחד יפעל- תלחץ על הראשון, זה אמור להפעיל את הכל.
(זה היה ברור לגמרי XD(

איפה זה הלירים של הצבעים?

תיקנתי אבל בטעות הורדתי את כל המברשות טוב לא נורא תודה נוי תודה רבה יש סירטון שעזר לי

amitlevy14
24/05/12, 13:55
לנעול?

MapleCity
24/05/12, 14:44
אתה צריך מוד RGB